Studentliv,  Studera,  Tips,  Utbildningar

Underlätta din vardag med hjälpmedel

I dessa hektiska tider är det inte alltid lätt att få vardagspusslet att gå ihop. Det är viktigt att samla ihop studiepoäng, men dessutom ska du hinna till gymmet och hinna få mat i dig. Ibland känns livet alldeles omöjligt att hålla ordning på. Vilken tur att det nuförtiden finns hjälpmedel att ta till.

Gör studierna lättare

Med InfoMentor har du mer överblick i livet och kan planera både studier och fritid, så att allt blir så mycket smidigare än förut. Håll koll på allt du ska göra i din kalender, planera in effektiv studietid och glöm inte bort att också unna dig själv något gott emellanåt. Speciellt viktigt är det att minnas, att livet inte går ut på att stressa. Att skriva tacksamhetsdagbok är ett bra sätt att skapa perspektiv. Viktigast av allt är ändå du och att du mår bäst.

En lättillgänglig app

Studietiden är en av de viktigaste tiderna i livet. Speciellt minnena är viktiga att värna om. Få koll på hur du använder dina timmar genom att strukturera dina aktiviteter. Fokusera på resultat med InfoMentor och ge dig tid att slappna av mellan varven. Den här appen gör att livet blir lättare att överblicka. Dessutom kan du använda appen både på mobilen och på din dator.