Studentliv,  Tips

Inred din första studentlägenhet

Om du går i tankar på att börja studera, och därmed även flytta in i din första studentlägenhet, så finns det vissa saker som kan vara bra att ha i åtanke. Du har säkert redan sparat ihop ett antal glas, en kastrull eller två, och liknande. Men det finns andra inredningssaker som är minst lika viktiga både gällande användbarhet och stämning.

Vi har några förslag som du säkerligen kommer att kunna dra nytta av.

En säng värdig den bästa

Din lägenhet kommer med största sannolikhet inte vara den allra största eller rymligaste, och därför kommer sängen att utgöra en stor del av den. Det är även därför vi vill lägga fokuset i våra tips just där.

Efter långa dagar på biblioteket eller praktiken finns det inget bättre än att få krypa ner i en mysig säng. När den kalla vintern kryper sig allt närmare är det även viktigt att sängen är varm. Då lämpar sig sängkläder av ull särskilt väl. Det finns även ull-tyngdtäcken, ullkuddar och ullmadrasser som kan höja din sängs kvalité till skyarna.

Så nöj dig inte med några skramlande kastruller i flyttlådan, utan lyxa även till det med ullprodukter som garanterat kommer att göra ditt studentliv till en fröjd. Klicka här och beställ hem redan idag!